søndag 1. februar 2009

Trilletur og vaskedag

 

DSCN0060

I dag fikk jeg sove lenge:) Kjempe godt å få sovet ut litt. Sto vel opp i 12 tiden. Svenn sto opp med Tobias klokken 08.30. Til frokost i dag hadde vi speilegg på brødskive og tomatbønner. Skikkelig helgefrokost. Litt ut på dagen kledde vi godt på oss å gikk en liten tur. Har vært kjempe herlig vær her i dag! Kaldt, men sol fra skyfri himmel.

DSCN0061

 

Når vi kom inn fra tur begynnte vi å rydde, tørke støv, støvsuge og vaske. Det trengtes virkelig. Hybelkaninene har formert seg i rekordfart den siste uka:p Når vi var ferdig med vaskinga gikk Tobias å la seg, og jeg begynnte med middagen. Pannekaker i dag:) Men uten bacon.. Blir ikke helt det samme uten.

Na har jeg bestillt helsetrygdekort til Tobias, slik at vi har det i orden til spaniaturen. I morgen skal vi til byen å bestille pass. Jeg må også ha nytt pass da jeg har endret etternavn. Har mange erend i byen i morgen.. Må innom banken min og banken til Tobias. Stine og Sander blir med oss:)

DSCN0065

 

Tobias er i storform i kveld. Kjempe hyper:) Løper rundt i gåstolen sin. Nå står han i gangen å ser seg selv i speilet. Selvopptatt? hehe, nei da..

DSCN0066

 

Ha en finfin søndagskveld alle sammen:)

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Så herlige bilder du har lagt ut. Klart han er litt selvopptatt? Liker vel det han ser? Han er jo vakker, så jeg skjønner han godt.
Ha en fin bytur imorgen :-D

Tovepia sa...

Høres ut som dere har hatt en stordag! Her har det vært rolige tider, var ute en tur jeg også, etter kaffebesøk av G og B. Ha en riktig god kveld i nyvasket leilighet:-)