tirsdag 3. februar 2009

Trilletur med Kine og Mathea.

 

DSCN0010

 

I dag sto vi opp 08.30. Tobias satt å lekika seg på gulvet fram til han la seg for å sove litt. Når Tobias våknet igjen dro vi til Kine og Mathea. Vi kledde godt på oss, og trillet opp til citysyd. Det bet godt i ansiktet! –8 på Tiller:s Bare vindusshopping på meg i dag.. Var å så litt på en trille for å ha med til syden.. Sjekket litt priser, prøvde å trille litt på dem for å finn ut hvem av dem som var best..

Tobias sov når vi gikk både til og fra citysyd. Ca en halvtimes gåing begge veier. Men bare oppover bakker dit! Var sliten når vi kom fram! På vei hjem plukket vi opp Svenn på jobb. Etter middagen gikk jeg ned i kjelleren å fant fram en “gåtralle” Tobias fikk i dåpsgave.. Ikke lenge til han kan begynne å bruke den nå:)

DSCN0011

 

Tobias har leika seg masse i kveld også! Har blitt veldig tålmodig når han sitter på gulvet:) Men så er det veldig morsomt når mamma og pappa kommer å leker sammen med han. Nå har Tobias lagt seg. Sovnet fort i kveld:)

Ha en fin kveld:-)

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Å så artige bilder. Tobias er en tøffing. Litt tidlig med gåvogn enda men...plutselig er den i bruk. Han ser temmelig konsentrert ut på nederste bildet.
Ja ...det er kaldt om dagen. Vi får kle oss godt.

Anonym sa...

:) vi tok fram gåtrillen til Sander i dag vi også:p Merker at det er litt tidlig for gåing enda ja:p men tar ikke lange tiden før de reser over gulvet med den tenker jeg:P:) Sees i morgen:)