søndag 22. februar 2009

Lenge siden sist jeg blogget!

 

DSCN0039

Det har skjedd mye siden sist! Vi har vært en tur i Svelvik på besøk til farmor, farfar, tante Marit og onkel Roger. Når vi kom hjem ble Tobias lagt inn på sykehuset med RS- virus.. Der var vi i 2 dager. Nå begynner formen heldigvis å bli mye bedre, men han får fortsatt medesiner. Noe han ikke er spesiellt begeistret for! Er en liten slåsskamp hver gang:P I morgen skal vi på kontroll på sykehuset. Håper han har fått i seg nok mat og drikke slik at han ikke blir lagt inn igjen.

DSCN0040

 

I helga har Tobias og jeg vært hjemme aleine. Svenn var på guttetur på hytta til Espen i Haltdalen. Godt å ha han hjemme igjen, for det blir slitsomt å ha en liten syk unge aleine! Men det gikk jo veldig bra da:)

Nå gleder jeg meg bare til Tobias blir helt frisk! Da kan vi begynne å omgås andre unger igjen, uten at det er fare for at de blir smittet!

DSCN0045

Ha en fin søndagskveld:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, Tobias i kofferten:p artige bilder, savner dere kjempemasse også. Vi som var sammen daglig... gleder oss til å se dere igen:) blir vel ikke såå lenge til, håper jeg. Håper alt går bra på sykehuset i morgen:) 2 mnd til spania:D jeei

Havfruen sa...

Ja, huff..vi får håpe det ikke blir flere innleggelser. Bra Pappa er hjemme igjen. Tøft å være alene med en syk gutt. Han surkler mye enda.
Han så veldig forskrekka ut på bildet der han lå i kofferten, ble redd han ble sendt med JetPak?
Klem fra Mossan som ønsker dere en god natt med søvn.

Tovepia sa...

Hei og hei, har "fulgt" med dere og er kjempeglad for at det går så fint med Tobias. Dere har hatt en tøff periode, det skjønner jeg. Ønsker dere alle ei god natt og ei god uke! Klem fra meg.

Anonym sa...

Heisann. Så fint å høre at Tobias er på bedringens vei. Vi har tenkt mye på dere. Fine bilder av godgutten;-)

Sidselsidserk sa...

Godt å høre at Tobias er på bedringens vei. Det er ikke moro når "småtassene" er syke. Fortsatt god bedring til Tobias:-)