lørdag 31. januar 2009

Fredag og lørdag

 

Fredag: I dag var jeg og Tobias innom på Mega en tur. Måtte innom å se hvordan det sto til der. Lenge siden sist jeg var innom. Litt senere dro vi til Stine og Sander. Svenn og Espen kom litt senere. Vi spiste nydelig middag sammen:) Stine hadde laget fajitas og nachos.

Når ungene hadde lagt seg tok vi frem et brettspill som heter partyspillet. Kjempe morsomt. Spillte også “hvem er jeg”.  Ble sen kveld da.. Var vel i seng i 2 tiden.  Tobias sov veldig urolig frem til vi kom å la oss..

Jeg og Stine bestillte sydentur:) Vi drar til Spania med ungene 25 april og blir til 2 mai:) Herregud hvor jeg gleder meg:) Skal bli godt å ta en liten ferietur før vi skal tilbake på jobb:)

Lørdag: Jeg sto opp med Tobias 08.30 i dag. Espen og Sander kom opp rett etter vi hadde stått opp. Svenn og Stine lå lenge i dag. Svenn sto opp i 11 tiden, og Stine kom vel opp en liten time senere. Syvsovere:)

Dro hjem i 13 tiden. Svenn dro en tur på jobb, når han kom hjem lagde vi biff med hjemmelaget potetmos. Nydelig.. Tobias har lagt seg for natta. Har lagt opp dynene våre foran senga hans.. Vi har tatt av fronten på senga hans slik at han ligger intil oss, uten at vi må ha han i senga vår. På fredag satt han i senga vår imens jeg pakket baggen. Gikk i fra han i 20 sekunder, og på tur tilbake til soverommet hørte jeg ett skikkelig dunk! Da hadde han kommet seg ned til fotenden av senga vår, og ramla ut. Stakkar gutten slo seg litt da:( men det gikk så bra så. Men setter han ikke fra meg der flere ganger!

Ble ikke tatt noen bilder i helga, men skal passe på å få tatt noen i morgen:) Ha en fin lørdagskveld:)

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Ferietur blir sikkert herlig ja.. Kan dere ikke sette opp kanten på senga igjen da? Kan hende det går bra? Vi har fyrt i hele kveld så her er det varmt...

Tovepia sa...

Hørtes herlig ut med ferietur! Ha ei fortsatt god helg.