mandag 26. januar 2009

På besøk til Stine og Sander.

 

DSCN0044

 

I dag sto vi opp klokken 07.30 etter en natt med lite søvn. Tobias våknet i 2 tiden å gråt og gråt. Begynnte å hoste skikkelig etter en liten stund. Hostet så mye at han kastet opp.. Bare slim som kom opp heldigvis. Tok en god stund før han sovnet igjen.  La oss igjen i 9 tiden og sov til 11. Da sto vi opp og dro på besøk til Stine og Sander. Kine og Mathea var også med.

Ungene leika seg masse sammen på gulvet. Etter at ungene hadde sovet litt dro Kine og Mathea hjem. Tobias og Sander fortsatte å leke. Vi lo godt av de der de satt å byttet på lekene, og tok alt den andre hadde i hendene. Sander stjal smokken til Tobias en del ganger også:)

DSCN0048

 

Vi rakk oss akkurat hjem før Svenn dro. Trist synes jeg. Selv om han bare skal være borte til i morgen kveld. Så nå er Tobias og jeg hjemme aleine. Tobias har lagt seg, og jeg sitter å ser på tv og blogger:) Håper Tobias sover greit i natt, og i morgen skal vi i pirbadet:)

DSCN0052

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Fine bilder du har tatt. Det går nok bra å være hjemme alene. hehe.. Håper Tobias sover til natta. Du får se han helsa hannes med tanke på Pirbadet da (kremt)

Anonym sa...

Det var en fin bukett med nusselige barn. Kos deg i kveld, det går nok bra:-)