tirsdag 27. januar 2009

Tobias 8 mnd:)

 

opp å stå

 

I dag sto vi opp klokken 08.30, etter en litt urolig natt. Tobias sovnet igjen klokken 10.30. La meg litt da jeg også. Vi skulle egentlig i pirbadet i dag, men det ble avlyst da Stine ikke var helt i form. Men da får vi ta det igjen en annen dag. Kanskje pappaene kan være med også! Enn at Tobias er 8 mnd i dag! Skjønner ikke hvor tiden har blitt av!

På ettermiddagen dro vi til mormor og bestefar på middag. Mormor hadde laget pannekaker! mmm:) En av mine livretter:) Vi trillet bort sånn at Tobias fikk sove litt. Når vi kom fram fikk han ligge nede i gangen i vogna si å sove. Når han våknet fikk han middag. Så var det tid for litt lek. Satt på gulvet å dro ut blader og aviser fra kurven til mormor. Onkel Petter kom også å leika med Tobias. Borte-tittit er fryktelig morsomt:)

 

DSCN0057

 

Dro hjem i 17 tiden. Prøvde å få Tobias til å sove litt, slik at jeg fikk tatt en dusj, men det tok en time med skriking før han sovnet. Rakk akkurat og dusje før han våknet igjen. Nå har han lagt seg, men ligger bare i senga og bøller:) Vil ikke sove riktig enda. Nå venter jeg bare på Svenn som kommer hjem i kveld, etter å ha vært i Svelvik i begravelse. Det er noen timer til han kommer enda, men det er mye på tv i kveld, så jeg får da noe å gjøre i mellomtiden:p

Ha en fin kveld alle sammen:)

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Gratulerer med 8 - mndrs dagen, Tobias. Ja tida går fort, nyt nuet. Ha en god kveld, klem fra meg.

Havfruen sa...

Så røde kinner han har da.. Ja, borte titt titt er bestandig morsomt. Tiden flyr...bare vent til han maser om penger til bensin...på mopeden sin. HAr steika kyllingfilet til Major ikveld. Får anfall av svelg svelg.. tydelig kvalm.

Anonym sa...

Har den bamsen på bildet vært din? Suns æ huske den?..:) 8 mnd ja storgutten....guud kor tia flyyg. E no artig å se utviklinga på guttan da:) E jo nå heele tida. Sander fikk faktisk t å ål sæ litt framover i dag:) Ha en flott tv kveld:) ENN at norge tapt foresten(ikke at du bryr dæ sikkert men)åhh hehe...klem

Tobias og Trine sa...

Den har vært min ja:) Kan ikke akkurat si at æ e nå my innteresert i håndball nei:p

Sidselsidserk sa...

sjekk ut bloggen min - det er noe til deg der:-)