søndag 25. januar 2009

Middag til mormor og bestefar.

 

DSC_1566

I dag sto vi opp klokken 8. Da hadde Tobias sovet i 12 timer:) Det var godt! Svenn sov litt lengere enn oss, og dro på jobb når han våknet. Tobias la seg igjen i 10 tiden, og sov da til 13.30! Utpå ettermiddagen dro vi til mormor og bestfar å spiste hjemmelaget tacopizza:) Tante Tonje og Onkel Petter var dær også. Tobias storkoste seg med så mange å underholde.

Tobias tok siste duppen sin på trilleturen hjem. Jeg gikk en ekstra runde slik at han fikk sovet litt lengere. Svenn kom hjem rett etter oss, etter en lang dag på jobb. Tobias har lagt seg, og sover godt.. Tok nesten en time fra han la seg til han sovnet. Han lå bare å tullet i senga i kveld. Men ikke noe skriking, og da er det greit:)

I kveld skal vi slappe av i sofaen og se film. Svenn drar til Svelvik i morgen kveld,  jeg og Tobias blir hjemme aleine:(

 

DSC_1571

 

(-:Ha en fin søndagskveld:-)

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Det ble skarpe fine bilder mot den blå bakgrunnen. Stilig. Du får ønske Svenn god tur, Børge henter ham på flyplassen på tirsdag kveld.
Go natt Tobias ;-)

Tovepia sa...

Hører du har slitt med HTML'n du også. Jeg fikk også telleverk først idag, og da var det enklere enn jeg hadde tullet med på forhånd. Fin farge på bloggen og fin gut! - ja mora å for den saks skyld:-)

Anonym sa...

:) fint bilde av dokker:) glææde mæ t du kjæm i dag å hjelpe mæ me loggen:p hehe:)