onsdag 4. februar 2009

Ordning av pass og besøk:)

 

DSCN0016

 

I dag sto vi opp i 07.30 tiden. Da hadde Tobias vært våken i nesten en time! Men mamman og pappan var alt for trøtte til å stå opp da! Etter første duppen til Tobias dro vi å hentet Stine og Sander. De bel med oss til Heimdal for å ordne pass:) Så nå er det unnagjort!

Vi var innom barnas beste en tur i dag også. Tror jeg har funnet ut hvilken trille vi kjøper. Vil ikke bruke mye penger på det heller. Kommer jo ikke til å bli brukt så mye! Etterpå dro vi hjem til Stine. Vi lagde oss kjempe god pastasalat:) så sunne vi da:p hehe:)

Ungene sov litt ute på verandan når vi spiste. Etterpå satt guttene på gulvet å leika seg:) Er så morro å se på dem.. Er veldig interesserte i hverandre for tiden:) Vi dro hjem i 16 tiden. Da hadde Svenn allerede kommet hjem:) Tobias fikk middag, så la han seg litt. Da fant jeg og Svenn hver vår sofa, å sov litt vi også:)

 

DSCN0017

 

Hadde kjempe god middag i dag! Biffsnadder, ris og gresk dressing:) Nå har Tobias lagt seg. Hadde på han sånn pose i dag.. Han er så kjapp til å sparke av seg dyna om natten. Er isekald når vi står opp.. Men er spent på om det blir litt varmt med posen da.. hm, får prøve oss frem:)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Du kan være glad du ikke bor hjem blant pølser og grandiosa. Dere lever godt. Dette er helgamat for oss gamle. Flotte bilder av gutta, ser de koser seg sammen.
Nå snør det...Kong vinter holder taket godt.

Havfruen sa...

"hjem" til Mossan og Børge mente jeg...du bor jo hjem...tildeg selv..hehe..

Tovepia sa...

Ja, enig med din mor, dere lever godt:-O..bra det! Utrolig hvor stor de er blitt disse guttene. Rikke hadde visst fått 4 tenner nå,gleder meg til de kommer den 16.
Natti, natti..

Anonym sa...

Tipper Sander skal jobbe på COOP butikk når han blir stor:p haha.. koper:p Deeilig middag dere da:D vi hadde....restene av pastasalaten...:p hehe Men den var god da. Ha en fin dag:)