fredag 27. februar 2009

Innsnødd

 

jkdhcod

I dag sto vi opp klokken 07.30, etter en ganske rolig natt. Var mye hyling og skriking når vi la oss i går. Tydelig at han hadde vondt en plass, så etter skriking i en times tid fikk han en stikkpille, og sovnet med en gang! Er vel tennene som plager han, stakkar.

Skulle egentlig på sykehuset på kontroll i dag, men her har det kommet så sykt mye snø i natt, at jeg hadde ikke sjangs til å få ut bilen. Prøvde å måke den fram, men den gravde seg bare lengre og lengre ned for hver gang jeg tråkket på gassen.

aisf

Ellers har vi vært på en liten trilletur i dag.. Tobias ville ikke sove i dag, så til slutt kledde vi på oss å gikk ut. Da sovnet han med en gang:) Nå har han virkelig fått opp appetitten igjen, heldigvis:) Grøten går ned på høykant! Nå har Tobias lagt seg for natta. Får håpe han sover godt i natt!

DSCN0073 

Ha en fin helg alle sammen:)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Hehe...for en sveisen liten Tobias vi har her idag da :) Stilig Tobias.
Ja det er nok tenner på gang, han har sikkert vondt.
Det nederste bildet var skikkelig herlig!! Er det pappa som har stylet han?
Vel, det er viktig å ordne seg på håret!!! Det vet vi alle :)
Klem fra Mossan

Tobias og Trine sa...

pappa som styla på d nederste. Æ som ordna hanekam:=)

Anonym sa...

Så fine bilder i dag.Det er nok deilig for Tobias gutten å få komme ut igjen. God helg til dere alle tre.Klem fra Farmor.

Tovepia sa...

Kjempefin sveis;) rene fotomodellen! Ha en flott lørdag, nå skinner sola, så det ser ut til å bli en toppdag! Kos dokker og klem fra meg!