søndag 23. august 2009

Go`søndag=)

 

I dag sov vi leeenge! Helt til 08.30 faktisk! Men Tobias var veldig urolig i natt, så det var nok derfor.. Var en tur på legevakta i går. Tobias våknet fra duppen sin skikkelig tett. Falsk krupp igjen, så da var det bare å sette seg i bilen for å dra på sykehuset og få medisin!

I 10 tiden gikk vi til Moholt for å dra på åpen gård. Tobias fikk mate kaniner, geiter og en kalv. Var kjempe morro syntes han:) Russla hjemover i 12 tiden, når vi kom hjem satte vi oss i bilen og kjørte en tur til Storlien. Nå er lillegutt i seng og sover omsider godt! Har litt vondt i halsen sin stakkar. Får håpe han er bedre i morgen, hvis ikke tror jeg vi må holde oss hjemme.

DSCN0044

DSCN0049

DSCN0047

DSCN0058

DSCN0063

DSCN0070

DSCN0066

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei på dere;) Hørtes ut som en koselig dag! Ser at Tobias har blitt en stødig ganger;) Rikke har også begynt å gå nå, fikk noen videoer der hun raser avgårde;) Huff denne kruppen, håper han vokser det av seg. God bedring til Tobias! Klem fra meg!

Havfruen sa...

Så flotte bilder da...Voll gård er flott for byens barn:) Artig bilde av Svenn og Tobias....ikke vanskelig å se hvem han er lik. Ford er "dårlig" ser jeg...Tobias må dytte i start?
Husk, kanin og katt er de værste hva allergi angår.
Hold dagen hjemme imorgen, det trengs vel.
Kanskje vi damer kan ta en tur på Ikea i morgen kveld?
Klem fra Mormor......og Major som har lagt seg, sliten etter møte med Billy.

Havfruen sa...

Kom igjen med et innlegg no da!!!!! Legg ut bilde av vinterskoen og Tobias:)