mandag 17. august 2009

Første dag i barnehagen!

 

Tobias startet dagen med å ramle ut av senga! Litt knall og fall blir det for tiden.. går på trynet rett som det er, skaller inn i bordkanter og dørkarmer. Sånn går det når en har det så travelt, og bare løper rundt hele dagen!

Klokken 10 møtte vi opp i barnehagen med masse pikkpakk som Tobias trenger der! Første vi gjorde var å hilse på alle ansatte så hadde vi samtale med primærkontakten til Tobias, etter det lekte ungene litt, så var det tid for lunch!  Tobias var så flink å satt helt stille, og spiste brødskiven sin.

DSCN0021

Tobias klar for å dra i barnehagen:)

DSCN0028 

DSCN0034

DSCN0031

DSCN0025 DSCN0027

Den første halvtimen i barnehagen var Tobias litt reservert, og holdt seg i nerheten av oss. Men han ble fort varm i trøya, å begynnte å leke med de andre ungene.. Kranglet faktisk med noen om en leke også:P Håper det er nok med 3 dager tilvenning! Men etter å ha sett hvor bra det gikk i dag tror jeg det går greit=)

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Ååå, så søt...stor gutt;) Med ransel og det hele;) Litt betuttet på bilde to, men tydeligvis godt fornøyd med ny drikkeflaske og brødskive..herlig!! Takk for titten;)

Havfruen sa...

Herlighet så søt en gutt. Enig med gammeltante, han så litt betuttet ut på det 2. bildet... Dette går nok bra, sosial som han er:) men spennede dager for en liten gutt.
Lykke til Tobias og klem fra Mormor:)