søndag 1. mars 2009

vaske dag og middagsbesøk

 

owhedod

I dag sto jeg opp med Tobias klokken 7. Satt på gulvet å leika oss fram til klokken 10, da han skulle sove litt. Svenn lå enda å sov, så når Tobias hadde sovnet sluknet jeg på sofaen, å der ble jeg liggende til klokken 13!! Da hadde Svenn stått opp for en time siden, men Tobias sov enda! Ble skikkelig lang dupp på han i dag:)

Etter vi hadde spist “frokost” begynte vi å vaske og rydde i leiligheten. Utrolig godt å få det unnagjort. I 16 tiden dro vi til morfar på middag. Spillte også litt nintendo WII før vi dro hjem. MORSOMT!

Når vi kom hjem fikk Tobias kveldsmat, og badet litt. Han elsker å bade! Blir fly forbannet når vi tar han opp:p Nå har han lagt seg for natta. Håper han får sove bedre i natt, for i går hadde de over oss fest. Det ble litt bråk utover kvelden, noe Tobias våknet av. Jeg var oppe å ba de om å dempe seg 2 ganger. Ble heldigvis stille før vi la oss.

DSCN0036

Nå er helga snart over, og i morgen blir jeg og Tobias hjemme alene hele dagen. Svenn skal jobbe ganske my denne uka, så han må få gjort unna mye skolearbeid i morgen.

Ha en fin slutt på helga alle sammen:)

2 kommentarer:

Tovepia sa...

En skikkelig godgutt! Ha ei riktig god natt!

Havfruen sa...

Flotte bilder av go`gutten.
Føret i gatene er blitt bedre, så trilletur er sikkert tingen imorgen.
Heldigvis meldes det mildere vær utover uka.
Ut på tur...aldri sur..
Klem fra Mossan