lørdag 28. mars 2009

Siden sist…

DSCN0060

På onsdag var jeg ute å kjøpte tripptrapp stol og lekegrind til Tobias, gaver fra farmor og farfar:) Den stolen vi hadde hjemme ble me på hytta, og der skal den bo fremover:P På torsdag dro jeg, Tobias, Stine og Sander på hytta i Åfjord. Var ikke mange gradene inne i hytta, så ungene beholdt ullklærene på. Brukte lang tid på å få varme i hytta pga mye vind..

DSCN0064

Fredag sto vi opp 0730, spiste frokost og la oss igjen i 1030 tiden. Jeg og Tobias sov da til 1300!!! Da kom Stine inn å informerte oss om hva klokka var! Var en tur inn til “bygda” å handlet mat og div. Når vi kom hjem fikk ungene middag, og sov litt igjen. Mye vind i dag også!

DSCN0066

Lørdag : I dag kom Svenn og Espen utover:) Vi kjørte inn til Årnes og møtte dem på butikken. Handla inn biff til kvelden:) Nå ligger ungene ute i vogna si og sover, vi voksne sitter å diskuterer hvem som skal opp tidlig med ungene i morgen:p

Ha en fin lørdagskveld alle sammen:-)

lørdag 14. mars 2009

Hyttetur:)

DSC_1744

I formiddag kjørte jeg og Tobias til Åfjord på hytta. Svenn ble igjen hjemme, for han måtte på jobb. Utrolig herlig å være her igjen! Begynner å bli noen måneder siden sist.

Tobias sov nesten hele veien til hytta, så han fikk seg en skikkelig dupp! Når vi kom fram satt vi litt ute på verandan å nøt sola. Tobias satt i vogna å følgte nøye med på alt som skjedde. Spesiellt på Børge som sprang rundt å knipset bilder.

DSC_1806

Til middag hadde vi kjempe god pastasalat. Når vi spiste middag lå Tobias ute å sov i vogna si. Det ble ikke lange duppen, men han hadde nok fått nok søvn på den første!

Nå i kveld har Tobias vært i storslag, ler og lager grimaser:) Men begynner å lure på om han har utviklet allergi mot dyr! Han ble litt tett igjen når vi kom på hytta.. Blir spennende å se om det går over når vi kommer hjem i morgen.

DSC_1745

Nå har han lagt seg på natta. Håper på en roligere natt enn den som var!

Ha en fin lørdagskveld:=)

onsdag 11. mars 2009

søndag 8. mars 2009

Ut på tur, aldri sur!

 

DSCN0001

I dag sto jeg og Tobias opp klokken 07. Det var Svenn sin tur å sove lenge i dag, så han sto ikke opp før Tobias våknet fra første duppen sin, klokken 11.30. Godt å ta en dag hver i helgene hvor vi kan sove lenge:)

Når Svenn endelig klarte å komme seg opp av senga dro vi til granåsen sammen med Stine, Espen og Sander. Vi plasserte ungene i hvert sitt akebrett, og begynnte å gå .. Midt i skisporet:P Tobias syntes det var litt skummelt til og begynne med, men det gikk fort over. Sander hadde gjort dette før, og satt rimelig avslappet i akebrettet.

DSCN0003

Når vi kom litt inn i skogen, i ly for vinden, satt vi oss ned og spiste en tursjokolade. Tobias og Sander satt å følgte nøye med på hva vi dreiv med. Rusla tilbake etter en liten stund. Ble kaldt å sitte i ro. Vi var ute i cirka en time.. Akkurat lenge nok til at Tobias fikk fin rød farge i kinnene.

I kveld har jeg vasket og ryddet i leiligheten. Synes ikke jeg gjør stort annet enn å rydde jeg:p  Nå har vi plassert oss i sofaen og skal bare slappe av i kveld.

Ha en fortreffelig søndagskveld:-)

søndag 1. mars 2009

vaske dag og middagsbesøk

 

owhedod

I dag sto jeg opp med Tobias klokken 7. Satt på gulvet å leika oss fram til klokken 10, da han skulle sove litt. Svenn lå enda å sov, så når Tobias hadde sovnet sluknet jeg på sofaen, å der ble jeg liggende til klokken 13!! Da hadde Svenn stått opp for en time siden, men Tobias sov enda! Ble skikkelig lang dupp på han i dag:)

Etter vi hadde spist “frokost” begynte vi å vaske og rydde i leiligheten. Utrolig godt å få det unnagjort. I 16 tiden dro vi til morfar på middag. Spillte også litt nintendo WII før vi dro hjem. MORSOMT!

Når vi kom hjem fikk Tobias kveldsmat, og badet litt. Han elsker å bade! Blir fly forbannet når vi tar han opp:p Nå har han lagt seg for natta. Håper han får sove bedre i natt, for i går hadde de over oss fest. Det ble litt bråk utover kvelden, noe Tobias våknet av. Jeg var oppe å ba de om å dempe seg 2 ganger. Ble heldigvis stille før vi la oss.

DSCN0036

Nå er helga snart over, og i morgen blir jeg og Tobias hjemme alene hele dagen. Svenn skal jobbe ganske my denne uka, så han må få gjort unna mye skolearbeid i morgen.

Ha en fin slutt på helga alle sammen:)