lørdag 28. februar 2009

Dagen i dag.

DSC_0427

I dag fikk jeg sove lenge:) Svenn sto opp med Tobias klokken 7, og jeg sto opp klokken 11.45:) Var utrolig herlig å få sovet ut litt. Men i morgen er det jeg som må opp tidlig, og Svenn som får sove lenge. Vi har bare vært hjemme i dag, mye fordi vi ikke har giddet å grave fram bilen:p Men vi var ute å gikk en liten tur i finværet da. Svenn tok med seg det fjernstyrte flyet sitt, å fikk prøvd det litt på en fotballbane ovenfor der vi bor.

Før vi gikk ut på tur fikk vi besøk av morfar og onkel Petter. Kjempe stas å ha så mange å leke med synes Tobias:) Etter middagen kom mormor og bestefar innom en tur også. Tobias var i strålende humør. Tobias fikk pakke i posten fra farmor og farfar i dag. En grønn lekebil. Den var kjempe morsom å leke med:) Nå har Tobias lagt seg og jeg og Svenn sitter å ser på film. I morgen skal vi vaske leiligheten, på middag til morfar også kommer mormor og bestefar for å ta noen bilder av Tobias som jeg skal bestille på lerrett.

DSC_0425

Ha en finfin lørdag=)

fredag 27. februar 2009

Innsnødd

 

jkdhcod

I dag sto vi opp klokken 07.30, etter en ganske rolig natt. Var mye hyling og skriking når vi la oss i går. Tydelig at han hadde vondt en plass, så etter skriking i en times tid fikk han en stikkpille, og sovnet med en gang! Er vel tennene som plager han, stakkar.

Skulle egentlig på sykehuset på kontroll i dag, men her har det kommet så sykt mye snø i natt, at jeg hadde ikke sjangs til å få ut bilen. Prøvde å måke den fram, men den gravde seg bare lengre og lengre ned for hver gang jeg tråkket på gassen.

aisf

Ellers har vi vært på en liten trilletur i dag.. Tobias ville ikke sove i dag, så til slutt kledde vi på oss å gikk ut. Da sovnet han med en gang:) Nå har han virkelig fått opp appetitten igjen, heldigvis:) Grøten går ned på høykant! Nå har Tobias lagt seg for natta. Får håpe han sover godt i natt!

DSCN0073 

Ha en fin helg alle sammen:)

mandag 23. februar 2009

kontroll på sykehuset.

DSCN0049

 

I dag sto vi opp klokken 9, etter en urolig natt. Tobias hadde en lang dupp på formidagen. Når han våknet dro vi å hentet Svenn på skolen, så på sykehuset. Tobias er helt klart på bedringens vei:) Legen så ingen tegn til ørebetennelsen lenger heller:)

Når vi kom hjem spiste Tobias middag, så gikk vi å la oss litt.. Å sov faktisk i over 2 timer:) Det var godt! Nå har Tobias lagt seg for natta, etter kveldsmat og et kveldsbad:) Håper på en roligere natt.

DSCN0051

søndag 22. februar 2009

Lenge siden sist jeg blogget!

 

DSCN0039

Det har skjedd mye siden sist! Vi har vært en tur i Svelvik på besøk til farmor, farfar, tante Marit og onkel Roger. Når vi kom hjem ble Tobias lagt inn på sykehuset med RS- virus.. Der var vi i 2 dager. Nå begynner formen heldigvis å bli mye bedre, men han får fortsatt medesiner. Noe han ikke er spesiellt begeistret for! Er en liten slåsskamp hver gang:P I morgen skal vi på kontroll på sykehuset. Håper han har fått i seg nok mat og drikke slik at han ikke blir lagt inn igjen.

DSCN0040

 

I helga har Tobias og jeg vært hjemme aleine. Svenn var på guttetur på hytta til Espen i Haltdalen. Godt å ha han hjemme igjen, for det blir slitsomt å ha en liten syk unge aleine! Men det gikk jo veldig bra da:)

Nå gleder jeg meg bare til Tobias blir helt frisk! Da kan vi begynne å omgås andre unger igjen, uten at det er fare for at de blir smittet!

DSCN0045

Ha en fin søndagskveld:-)

mandag 9. februar 2009

Snøstorm og helsestasjon.

 

DSCN0015

I dag sto vi opp klokken 07.30. Etter Tobias hadde sovet litt dro vi på helsestasjonen for veiing og samtale med helsesøster. Tobias er nå 9330 gram og 70,5 cm lang:) Ligger perfekt på kurven. Vi trillet til og fra helsestasjonen. Ikke føre for å kjøre bil med piggfrie dekk i her i dag. Men fytti katta jeg var sliten når vi kom hjem. Tungt å trille i snøen!

Ellers har vi gjort veldig lite i dag. Bare slappet av egentlig! Men godt det å:) I morgen drar vi til Svelvik på besøk til farmor og farfar:) Blir der i en uke.

Ellers vil jeg si: Gratulerer med dagen til morfar:)

fredag 6. februar 2009

Tobias og Mathea

Trilletur med Kine og Mathea:)

 

DSCN0022

 

I dag sto vi opp 08.30. I 10 tiden kom Kine og Mathea! Vi kledde godt på oss å trillet en tur på litt over en time. Det var kaldt i ansiktet! Var vel –7 når vi var ute. Det var godt å komme inn da ja:) Etter turen satt Tobias og Mathea på gulvet å leika seg. Er så morro å høre på dem! Høres ut som de fører en liten samtale seg imellom:)

DSCN0029

Svenn kom hjem fra skolen i 15 tiden. Da dro vi en tur på obs Lade og pantet flasker og handlet litt. Når vi kom hjem laget vi oss kjempe god, men enkel middag. Tacokjøtt og potetmos gratinert i stekovnen, med salat og gresk dressing til! Etter middagen satt Svenn og Tobias på gulvet å leika masse! Tobias ble så ivrig at han gulpa hele tiden:p

DSCN0027

 

Nå har Tobias badet og lagt seg for natta. Vi skal bare slappe av i sofaen i kveld og se film:) Ønsker dere alle en super fin helg:)

onsdag 4. februar 2009

Ordning av pass og besøk:)

 

DSCN0016

 

I dag sto vi opp i 07.30 tiden. Da hadde Tobias vært våken i nesten en time! Men mamman og pappan var alt for trøtte til å stå opp da! Etter første duppen til Tobias dro vi å hentet Stine og Sander. De bel med oss til Heimdal for å ordne pass:) Så nå er det unnagjort!

Vi var innom barnas beste en tur i dag også. Tror jeg har funnet ut hvilken trille vi kjøper. Vil ikke bruke mye penger på det heller. Kommer jo ikke til å bli brukt så mye! Etterpå dro vi hjem til Stine. Vi lagde oss kjempe god pastasalat:) så sunne vi da:p hehe:)

Ungene sov litt ute på verandan når vi spiste. Etterpå satt guttene på gulvet å leika seg:) Er så morro å se på dem.. Er veldig interesserte i hverandre for tiden:) Vi dro hjem i 16 tiden. Da hadde Svenn allerede kommet hjem:) Tobias fikk middag, så la han seg litt. Da fant jeg og Svenn hver vår sofa, å sov litt vi også:)

 

DSCN0017

 

Hadde kjempe god middag i dag! Biffsnadder, ris og gresk dressing:) Nå har Tobias lagt seg. Hadde på han sånn pose i dag.. Han er så kjapp til å sparke av seg dyna om natten. Er isekald når vi står opp.. Men er spent på om det blir litt varmt med posen da.. hm, får prøve oss frem:)

tirsdag 3. februar 2009

Trilletur med Kine og Mathea.

 

DSCN0010

 

I dag sto vi opp 08.30. Tobias satt å lekika seg på gulvet fram til han la seg for å sove litt. Når Tobias våknet igjen dro vi til Kine og Mathea. Vi kledde godt på oss, og trillet opp til citysyd. Det bet godt i ansiktet! –8 på Tiller:s Bare vindusshopping på meg i dag.. Var å så litt på en trille for å ha med til syden.. Sjekket litt priser, prøvde å trille litt på dem for å finn ut hvem av dem som var best..

Tobias sov når vi gikk både til og fra citysyd. Ca en halvtimes gåing begge veier. Men bare oppover bakker dit! Var sliten når vi kom fram! På vei hjem plukket vi opp Svenn på jobb. Etter middagen gikk jeg ned i kjelleren å fant fram en “gåtralle” Tobias fikk i dåpsgave.. Ikke lenge til han kan begynne å bruke den nå:)

DSCN0011

 

Tobias har leika seg masse i kveld også! Har blitt veldig tålmodig når han sitter på gulvet:) Men så er det veldig morsomt når mamma og pappa kommer å leker sammen med han. Nå har Tobias lagt seg. Sovnet fort i kveld:)

Ha en fin kveld:-)

mandag 2. februar 2009

Bytur med Stine og Sander.

 

DSC_1932

 

I dag sto vi opp klokken 07.30. i 10 tiden kom Stine og Sander. Vi tok bussen inn til byen for å gjøre unna noen ærend. Fikk bestillt meg nytt bankkort. Men pass det fikk jeg ikke ordnet.. Bildet jeg hadde me var for gammelt, og fullmakten fra Svenn manglet dato:( Så det var en skikkelig bomtur!

Tobias var til fotografen å tok passbildet:) Ble kjempe fint bildet! Vi tok buss til og fra byen. Tobias sov begge veiene. Når Svenn kom hjem lagde vi oss kjøttdeig og spaghetti til middag. Mormor kom en tur på besøk. Da knipset vi noen bilder av Tobias med speilreflex cameraet. Ble kjempe fine bilder. Skal velge ut 2 som skal på lerret:)

 

DSC_1933

Tobias la seg klokken 20 i dag. Da var han kjempe trøtt! Ville ikke sove mer etter vi kom hjem. Men før han la seg måtte han bade! Skulle tro mora hadde badet hun å! Jeg var gjennomvåt etter all plaskinga til Tobias:) Nå skal jeg sette meg foran tven! Mandag er tv kvelden min:)

DSCN0002

Tobias pusser tennene:)

søndag 1. februar 2009

Trilletur og vaskedag

 

DSCN0060

I dag fikk jeg sove lenge:) Kjempe godt å få sovet ut litt. Sto vel opp i 12 tiden. Svenn sto opp med Tobias klokken 08.30. Til frokost i dag hadde vi speilegg på brødskive og tomatbønner. Skikkelig helgefrokost. Litt ut på dagen kledde vi godt på oss å gikk en liten tur. Har vært kjempe herlig vær her i dag! Kaldt, men sol fra skyfri himmel.

DSCN0061

 

Når vi kom inn fra tur begynnte vi å rydde, tørke støv, støvsuge og vaske. Det trengtes virkelig. Hybelkaninene har formert seg i rekordfart den siste uka:p Når vi var ferdig med vaskinga gikk Tobias å la seg, og jeg begynnte med middagen. Pannekaker i dag:) Men uten bacon.. Blir ikke helt det samme uten.

Na har jeg bestillt helsetrygdekort til Tobias, slik at vi har det i orden til spaniaturen. I morgen skal vi til byen å bestille pass. Jeg må også ha nytt pass da jeg har endret etternavn. Har mange erend i byen i morgen.. Må innom banken min og banken til Tobias. Stine og Sander blir med oss:)

DSCN0065

 

Tobias er i storform i kveld. Kjempe hyper:) Løper rundt i gåstolen sin. Nå står han i gangen å ser seg selv i speilet. Selvopptatt? hehe, nei da..

DSCN0066

 

Ha en finfin søndagskveld alle sammen:)